Kleinschalig en exclusief

In Rotterdam, gelegen aan de rand van haven- en bedrijfsterrein Waalhaven, ontwikkelt Merwestreek Projecten B.V. een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Plompertstraat. Er worden in totaal tien multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. De ondergelegen grond is door de gemeente Rotterdam in erfpacht uitgegeven. De canonverplichting is eeuwigdurend afgekocht.

Het bedrijfscomplex heeft een totale vloeroppervlakte van circa 7.164 m² en wordt gerealiseerd op een kavel van 10.630m². De bedrijfsunits zijn beschikbaar vanaf circa 665 m² bedrijfsruimte met 106 m² kantoorruimte. Door naast elkaar gelegen units met elkaar te combineren, kunnen veel grotere ruimten gecreëerd worden.

De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfscomplex een uitstraling op niveau. Het complex wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd en er kan met de wensen van het bedrijf rekening worden gehouden.

De bedrijfsunits kenmerken zich door een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m² met een vrije hoogte onder de staalconstructie van circa 7,65 m1. Bij de opbouw van de staalconstructie is er tevens constructief rekening gehouden met het aanbrengen van een kraanbaan. De bedrijfsunits worden standaard verder voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeuren. Optioneel kan er ook gekozen worden voor een laad-/loskuil met loadingdock.

Voor meer informatie kijk je op de website van de makelaar, of neem je contact met hen op.