Kleinschalig en exclusief

Stijlvol wonen aan de Rivierdijk in Sliedrecht met uitzicht en ruimte.

Aan de Rivierdijk bevindt zich de nieuwe locatie van Heeren van Merwe. Elf statige woningen, bestaande uit zes dijkwoningen verdeeld over vijf woonblokken, vier twee-onder-een-kap-woningen en een vrijstaande woning.
Het plangebied sluit aan op de Kerkbuurt, de dorpskern van Sliedrecht en op enkele minuten lopen van het busstation en de waterbus. Met de waterbus vaart u in no-time naar Dordrecht of Rotterdam.

De naam van het plan, ‘Heeren van Merwe’, verwijst letterlijk naar heren die erg belangrijk zijn geweest voor de ontwikkeling van deze streek. Sliedrecht was namelijk een baggerdorp bij uitstek: landelijk en internationaal bekend. De vier verschillende typen woningen hebben elk de naam gekregen van belangrijke heren uit deze baggervloot; Kalis, Kraaijeveld, Prins en als laatste Volder.

De woningen zijn onder architectuur ontworpen, zijn geori├źnteerd op de dijk en worden dan ook echte dijkwoningen. Zo krijgen de woningen binnendijks een souterrain met aan de achterzijde een zicht op het groen. De woningen buitendijks krijgen een diepe achtertuin met een prachtig uitzicht richting de Beneden-Merwede.

Door de variatie van woningen en dankzij de sterk verbeterde kwaliteit van de Rivierdijk verrijst hier een prachtige woonomgeving waar binnen u een fijn thuis zult vinden. Met recht mogen ze ‘Heerenhuizen’ worden genoemd.