Nieuws omtrent Noordpark Waddinxveen

Bouw 7 woningen Noordpark Exclusive in Waddinxveen officieel gestart

Bouw 7 woningen Noordpark Exclusive in Waddinxveen officieel gestart 1

Op 22 november 2017 werd onder het toeziend oog van de toekomstige bewoners de eerste paal geslagen voor het nieuwbouwproject Noordpark Exclusive in Waddinxveen.

Onder het genot van een glas champagne werd de officiële handeling verricht. Daarna was er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Noordpark Exclusive wordt een collectie van 7 individueel gestylede villa’s in een karaktervol buurtje. 7 buitenkansen voor fijnproevers, waar wonen genieten wordt.

Het uitgangspunt bij het ontwerp was high-end wonen. Moderne, strakke lijnen, gedurfde materialen en een zee aan ruimte en licht. Noordpark is met recht exclusief te noemen.

 

lees meer »

Noordpark: verfijnd wonen in Waddinxveen

Noordpark Waddinxveen

Begin april 2017 zal de verkoop starten van een exclusief project: Noordpark. Heb je interesse? Meld je dan op de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief.

Noordpark exclusief wordt een collectie van 7 individueel gestylede villa’s. 7 buitenkansen voor fijnproevers, waar wonen genieten wordt.

Strakke lijnen, grote raampartijen, platte daken met dakterrassen en heel veel licht en ruimte. Noordpark exclusief kan met recht een opvallend project worden genoemd, in een tijd waarin de variatie in nieuwbouw vaak ver te zoeken is.

De voor Noordpark zo kenmerkende moderne architectuur zal in de 6 nieuw te realiseren twee-onder-een-kapwoningen en de bijzondere vrijstaande villa naar een nieuw niveau van design getild worden.

Elke woning is individueel vormgegeven en aanpasbaar aan de wensen van de nieuwe bewoners. De uitgebreide mogelijkheden voor zowel interieur als exterieur maken deze bijzondere objecten voor vrijwel elk ieder persoon geschikt.

Aan de noordelijke rand van het strategisch gelegen Waddinxveen vind je de moderne nieuwbouwwijk Noordpark. Binnen no time ben je vanaf deze plek in de grote steden, een ideale uitvalsbasis dus. Maar in het stadse dorp vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Waddinxveen beschikt over uitgebreide sport- en onderwijsvoorzieningen, recreatiemogelijkheden, een fraai winkelcentrum en gezellige horecagelegenheden.

lees meer »