Nieuws omtrent Villawijk Dalemburgh

Plaatsen sluitsteen en aansluitend een barbecue in Dalemburgh

Plaatsen sluitsteen en aansluitend een barbecue in Dalemburgh

Schitterend zomerweer, heerlijk eten en een gezellige sfeer in Dalemburgh. Op 11 mei 2017 werd door wethouder A. Rijsdijk de officiële sluitsteen van het plan Dalemburgh geplaatst. Hierbij waren zowel bewoners van Dalemburgh als onderaannemers, leveranciers en andere betrokkenen aanwezig. Na de officiële handeling kon iedereen genieten van heerlijk vlees van de barbecue.

Nu de sluitsteen is geplaatst, is het plan Dalemburgh officieel afgerond. Wij zijn trots op ons team, onze onderaannemers en leveranciers die meewerkten aan dit schitterende project.

 

lees meer »

Alle woningen in villawijk Dalemburgh zijn verkocht!

Dalemburgh

Sinds gisteren zijn alle woningen van Dalemburgh officieel verkocht! Een groot aantal woningen is inmiddels al naar tevredenheid opgeleverd.

Op de foto ziet u de kopers van bouwnummer 22. Zij namen gisteren de sleutel in ontvangst en kunnen hun woning naar wens gaan inrichten.

Momenteel wordt er gewerkt aan de afbouw van de laatste drie woningen. We kunnen nu alvast zeggen dat er een unieke locatie in Gorinchem is ontstaan, precies zoals we dit in gedachten hadden.

Dalemburgh: de luxe villawijk in een groene omgeving met karakteristieke woningen.

Klik hier om op de projectwebsite rond te kijken.

 

lees meer »

4 november: Open Huis villapark Lavendel en villawijk Dalemburgh

Villapark Lavendel 3

Op vrijdag 4 november 2016 wordt er opnieuw een Open Huis georganiseerd. De woningen die in Villapark Vlijmen gebouwd zullen worden, zijn al te bewonderen in Gorinchem. Daar wordt de laatste hand gelegd aan soortelijke woningen. U bent welkom vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur. Locatie: Rijnauwen 48. Eventueel kunt als navigatie ook Beatrixlaan 2 aanhouden, waarna u de bordjes ‘Merwestreek’ volgt.

 

Kunt u het niet vinden? Staete Makelaars is mobiel te bereiken op 06-29270210. Voor vragen of meer informatie over het project, neem gerust contact op via nieuwbouw@staete.nl of 0416 – 34 49 44.

 

Hebt u interesse in de laatste woning die te koop is in Gorinchem? Neem dan contact op met Woonaccent Makelaars via gorinchem@woonaccent.nl of 0183 – 66 88 11.

 

lees meer »

Voortgang fase 10 Dalemburgh

Voortgang fase 10 Dalemburgh

In Dalemburgh zijn we gestart met de ruwbouw van de laatste fase. Op dit moment is de ruwbouw al voor de helft gereed.

 

Er is nog één woning te koop! Voor meer informatie neem je contact op met WoonAccent Makelaars (0183 – 66 88 11).

lees meer »

Dalemburgh: wonen op een unieke locatie in Gorinchem

Dalemburgh: wonen op een unieke locatie in Gorinchem

Je bent van harte welkom bij ons open huis op zaterdag 1 oktober 2016 van 11:00 tot 15:00 uur in villawijk Dalemburgh.

In Dalemburgh woon je echt op een unieke locatie in Gorinchem. Want deze wijk met circa 36 villa’s ligt midden in een groene omgeving én tegelijk in de buurt van de stad. Bovendien: in Dalemburgh woon je ook op een historisch plekje, want het woonplan is geïnspireerd door de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Bij deze negentiende-eeuwse verdedigingslinie was water hét verdedigingswapen tegen de vijand. De woningen worden dan ook in een ringbebouwing gebouwd. Zo krijgt de wijk een besloten en vertrouwd karakter, net als toen. Je woont dus niet alleen dicht bij het groen en de stad, maar ook in een omgeving waar je echt op je gemak bent…

Neem contact op met de makelaar om de beschikbaarheid van de woningen te checken.

Woonaccent Makelaars Gorinchem: 0183 – 66 88 11

 

lees meer »