Menu

Projectontwikkeling

Merwestreek ontwikkelt het! Dat is de denkwijze van Merwestreek Projecten. In heel Midden-Nederland bouwt Merwestreek Projecten als all-round projectontwikkelaar zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw.

Bij woningbouw ligt de focus van Merwestreek op de projectontwikkeling van een optimaal product waarin het goed wonen is. In elk marktsegment zorgt de creatieve insteek van Merwestreek voor een passend concept.

Bedrijfshuisvesting, winkels, etc.; Merwestreek plant en ontwikkelt een plek waar het goed toeven is. Efficiënte ruimtes op mooie locaties. Merwestreek brengt jouw huisvesting tot een hoger plan.

De eindgebruiker staat voorop. Het product dat Merwestreek ontwikkelt, sluit altijd naadloos aan op de markt. Daarnaast wordt, door creatief met een locatie om te gaan, altijd gezocht naar het optimaliseren van de mogelijkheden. Ook door nauw samen te werken met Bouwmaatschappij Merwestreek komt een optimaal project tot stand. Alleen door in een vroeg stadium uitvoeringsmethoden te bepalen, kan de juiste prijs-kwaliteitverhouding ontstaan.

 

Noordpark Exclusive Waddinxveen 6

Noordpark Exclusive Waddinxveen

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis

Bekijk dit project
Heeren van Merwe 11

Heeren van Merwe

Bekijk dit project
Sedum Gorinchem Fase 2 1

Sedum Gorinchem Fase 2

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl