Menu
Woningen en appartementen Waalfront te Ochten

Nieuwbouw 14 appartementen en 10 woningen Waalfront te Ochten

Dit fraaie project bestaat uit 14 appartementen en 10 woningen. De unieke locatie, gelegen aan de dijk en rivier de Waal, de uitdagende architectuur van Trovis Architectuur en de acceptabele prijzen maken het Waalfront tot één van de aantrekkelijkste bouwinitiatieven in de regio.

Bouwmaatschappij Merwestreek heeft hier in 2012 in opdracht van Merwestreek Projecten het nieuwbouwproject Waalfront gerealiseerd. Dit project bestaat uit veertien luxe appartementen, vier fraaie eengezinswoningen, zes comfortabele starterswoningen en een parkeergarage. De benedendijkse woningen zijn allen voorzien van een dakterras op de tweede verdieping.
Gezien de mix van woningtypes is dit unieke nieuwbouwplan voor alle leeftijden geschikt.De appartementen bieden een fraai uitzicht over de rivier de Waal en de uiterwaarden. Aan de achterzijde bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen in de parkeergarage. De appartementen zijn voorzien van een terras of balkon.
De appartementen zijn levensloopbestendig. Het magnifieke uitzicht over de rivier de Waal, de ligging t.o.v. de voorzieningen in het centrum, de goede bereikbaarheid vanaf de snelweg en de fantastische dakterrassen van de woningen garanderen een heerlijke woonomgeving en -sfeer.
De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl