Menu

Nieuwbouw woonwijk Plasrode te Waddinxveen

Landelijk en groen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Wonen in Waddinxveen aan de rand van de grote steden is ontsnappen aan de drukte en heerlijk thuiskomen. Met al het groen en de uitgestrekte watergebieden waan je je in het Groene Hart van de Randstad.

Aan de rand van deze prettige woonplaats is de wijk Plasrode gerealiseerd met een grote keus aan verschillende woningtypen. Er zijn drie identieke appartementenvilla’s met ieder 21 appartementen gerealiseerd (Lugano I, II en III) Naast deze woningen bestaat Plasrode uit nog een achttal verschillende soorten woningtypen. Vijf vrijstaande villa’s, twee praktische kangoeroe woningen, veertien geschakelde villa’s, zeventien stijlvolle rijwoningen, achttien ruime starterswoningen, zesentwintig ruime eengezinswoningen, zes geschakelde herenhuizen en een indrukwekkende notariswoning behoren tot project Plasrode.

Aan één zijde zijn de appartementenvilla’s begrensd door water met een spectaculair uitzicht over landerijen. Aan de andere kant kijken zij uit over de hele wijk. Plasrode ademt de rustige plattelandssfeer uit, maar oogt modern en comfortabel. De ideale woonplek, welke overal dichtbij is.

De woningen zijn eigentijds, bijzonder qua architectuur en uitgevoerd in kleuren die perfect harmoniëren met elkaar en met de omgeving. De wijk is aan twee zijden omgeven door water en polderland. In Plasrode zelf vind je overal groenzones en een groen parkgebied. Plasrode heeft de landelijke uitstraling, maar bevindt zich dicht bij het centrum van Waddinxveen. Jouw dagelijkse levensbehoeften vind je in de wijk. Van eerstelijns gezondheidszorg, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en sportverenigingen tot gezellige winkels en nog veel meer. Waddinxveen is een kleine gemeente die veel te bieden heeft en alles binnen handbereik heeft om in jouw behoeftes te voorzien.

 

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar; misschien zit er iets voor je tussen!

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl