Menu

7 luxe villa’s Noordpark Exclusive te Waddinxveen

Noordpark Waddinxveen

Noordpark exclusief wordt een collectie van 7 individueel gestylede villa’s. 7 buitenkansen voor fijnproevers, waar wonen genieten wordt. Strakke lijnen, grote raampartijen, platte daken met dakterrassen en heel veel licht en ruimte. Noordpark exclusief kan met recht een opvallend project worden genoemd, in een tijd waarin de variatie in nieuwbouw vaak ver te zoeken is.

Neem contact op over dit project

Begin april 2017 zal de verkoop starten van een exclusief project: Noordpark. Heb je interesse? Meld je dan op de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief.

Noordpark exclusief wordt een collectie van 7 individueel gestylede villa’s. 7 buitenkansen voor fijnproevers, waar wonen genieten wordt.

Strakke lijnen, grote raampartijen, platte daken met dakterrassen en heel veel licht en ruimte. Noordpark exclusief kan met recht een opvallend project worden genoemd, in een tijd waarin de variatie in nieuwbouw vaak ver te zoeken is.

De voor Noordpark zo kenmerkende moderne architectuur zal in de 6 nieuw te realiseren twee-onder-een-kapwoningen en de bijzondere vrijstaande villa naar een nieuw niveau van design getild worden.

Elke woning is individueel vormgegeven en aanpasbaar aan de wensen van de nieuwe bewoners. De uitgebreide mogelijkheden voor zowel interieur als exterieur maken deze bijzondere objecten voor vrijwel elk ieder persoon geschikt.

Aan de noordelijke rand van het strategisch gelegen Waddinxveen vind je de moderne nieuwbouwwijk Noordpark. Binnen no time ben je vanaf deze plek in de grote steden, een ideale uitvalsbasis dus. Maar in het stadse dorp vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Waddinxveen beschikt over uitgebreide sport- en onderwijsvoorzieningen, recreatiemogelijkheden, een fraai winkelcentrum en gezellige horecagelegenheden.

Straatnaam N.t.b.
Huisnummer N.t.b.
Plaats Waddinxveen
   
   
Type woning/pand 2 onder 1 kap
Oppervlakte GBO 0m2
Oppervlakte perceel 0m2
Naam makelaar / medewerker Gouwestad Makelaardij
Telefoon makelaar / medewerker 0182 - 636 021
Email makelaar / medewerker info@gouwestadmakelaardij.nl
 

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl