Menu

Fraaie bedrijfsruimte Seggelant Noord 5C te Brielle

Bedrijfsruimte Seggelant Noord 5C te Brielle Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Fraai en in uitstekende staat verkerend bedrijfspand beschikbaar in Brielle! Informeer bij Van der Hoek Makelaars naar de mogelijkheden.

Neem contact op over dit project

Algemeen
Fraaie bedrijfsruimte gelegen in een bedrijvencomplex op bedrijventerrein ‘Seggelant-Noord’ te Vierpolders, gemeente Brielle. Bestaande uit 24 zelfstandige bedrijfspanden met eigen parkeerplaats(en), goede voorzieningen en een hoogwaardig opleveringsniveau.

Omschrijving
De unit met 3 eigen parkeerplaatsen is voorzien van een bedrijfsruimte met overheaddeur en kantoor op de begane grond alsmede kantoor en entresol op de verdieping.

Locatie
Gerealiseerd op bedrijventerrein Seggelant-Noord’ met directe aansluiting naar de N218 / Groene Kruisweg en heeft een goede verbinding richting Rotterdam (A15, A20 en A4), het Botlek-Europoortgebied, richting Goeree-Overflakkee en Zeeland richting Antwerpen. De Randstad is op circa 20 autominuten bereikbaar.

Meer informatie is op te vragen bij Van der Hoek Makelaars (info@vanderhoekmakelaars.nl / 0181 – 48 40 00 / www.vanderhoekmakelaars.nl).

Straatnaam Seggelant-Noord
Huisnummer 5C
Plaats Brielle
   
Huursom € 2,-
   
Type woning/pand Bedrijfspand
Oppervlakte GBO 248m2
Oppervlakte perceel m2
Naam makelaar / medewerker Van der Hoek Makelaars B.V.
Telefoon makelaar / medewerker 0181 - 48 40 00
Email makelaar / medewerker info@vanderhoekmakelaars.nl
 

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl