Menu

Vrijstaande woning Spaansehoek 11a te Riel

Vrijstaande woning Spaansehoek 11a te Riel 5 Binnenzijde woning Spaansehoek 11a Zolder Spaansehoek 11a

Per direct te huur: vrijstaande woning in het buitengebied op korte afstand van Riel.

Neem contact op over dit project

Deze gelijkvloerse vrijstaande woning is voorzien van hal/entree met toiletruimte, woonkamer, slaapkamer met douche ruimte, semi open keuken en bijkeuken met aansluiting wasmachine en opstelling CV-ketel. Tevens is er via bijkeuken toegang middels vlizotrap tot de ruime zolder en via deur is er toegang tot de tuin.

Als je op zoek bent naar een vrijstaande woning met de rust van het platteland, maar in de nabijheid van het dorpje Riel, dan is deze woning precies wat voor jou!

Omgevingsinformatie

Wonen in het prachtige dorp Riel, dat is wonen onder één van de fijnste plekjes onder de zon. Riel is gelegen in het gemoedeljke Midden-Brabant.

Met Goirle op steenworp afstand en de grote steden Tilburg en Breda op 15 minuten afstand met de auto is wonen in Riel van alle gemakken voorzien. Riel heeft alle voorzieningen die een dorp nodig heeft. Zo beschikt Riel over tal van sociale en culturele voorzieningen voor jong en oud. Een basisschool en meerdere kinderdagverblijven zorgen ervoor dat ook jonge werkende ouders zich als een vis in het water voelen.

Voor wie van rust, ruimte en natuur houdt is een kleine rondrit al voldoende om verliefd te worden op het brabantse dorp Riel. Een prachtig buitengebied waar in de lente het jonge leven je vrolijk tegemoet dartelt en waar het in de zomer ook heerlijk toeven is. De Regte Heide, de bossen en het landschap dat het dorp omzoomt, heeft een natuurlijke, rustgevende werking. De mensen, de frisse buitenlucht en landelijke geluiden geven een gevoel van thuis komen.

 

 

Straatnaam Spaansehoek
Huisnummer 11
Plaats Riel
   
Huursom € 700,-
   
Type woning/pand Vrijstaand
Oppervlakte GBO 56m2
Oppervlakte perceel m2
Naam makelaar / medewerker Merwestreek Projecten
Telefoon makelaar / medewerker 0184 612347
Email makelaar / medewerker info@merwestreek.nl
 

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl